saberi کاربر جدید وضعيت: آفلاين 31 تير ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 2
ارسال شده در: جمعه، 21 مرداد ماه ، 1390 23:12:33 موضوع مطلب:
جناب آقای سافت پویا
لطفاً منبع فایل را هم اعلام کنید نه اینکه فایلهای آپلودی را به نام خود اعلام کنید .
این نرم افزار را خودم آپلود کرده ام . متأسفانه شما خلاق اصول اخلاقی مهندسی عمل کرده اید .
فوراً نسبه به اصلاح این نوشته اقدام کنید .
شما که ادعا میکنید این فایلها را آپلود کرده اید چرا ورژن های پائین تر آن را آپلود نکرده اید ؟ شما که این فایلها را آپلود کرده اید چرا میگوئید اگر جواب نداد از فروشگاه ما خریداری کنی ؟
متأسفم برای اینگونه افرادی که اصول اخلاق مهندسی و حرفه ای را زیر پا میگذارند.
من که این فایلها را آپلود کردم از منبعی که بدست آورده ام اجازه برای آپلود گرفته ام که این نرم افزار را آپلود کردم
softpooya_co مدیر سایت وضعيت: آفلاين 15 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 207 محل سكونت: تهران
ارسال شده در: شنبه، 22 مرداد ماه ، 1390 05:53:56 موضوع مطلب:
دو ست عزيز اين لينك ها را از يك سايت خارجي برداشته شده و اينجا براي هموطنان قرار داديم اصلا اسمي از شما تو آن سايت نبود.
اگه به هر حال نرم افزار شما جواب بده از شما متشكريم.
softpooya_co مدیر سایت وضعيت: آفلاين 15 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 207 محل سكونت: تهران
ارسال شده در: جمعه، 28 مرداد ماه ، 1390 10:23:44 موضوع مطلب: طريقه نصب نرم افزار intools
سلام دوست عزيز
نرم افزار قفل سخت افزاي ميخواهد ولي داريم روي نرم افزار كار ميكنيم در صورت به نتيجه رسيدن حتما تو سايت قرار ميدهيم ، اگر شما هم به نتيجه رسيديد نتيجه را براي كاربران گروه مهندسي سافت پويا تو سايت حتما قرار دهيد .
ارسال شده در: يكشنبه، 22 مرداد ماه ، 1391 10:56:00 موضوع مطلب:
سلام دوست عزيز
ما اين نرم افزار براي فروش با قفل سخت افزاري داريم و لي قيمتش بالاست نسخه هاي پايين اين نرم افزار هم موجود است ميتوانيد از فروشگاه ما تهيه كنيد.
mohamad_musavi69 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 8 آذر ماه ، 1391 تعداد ارسالها: 9 محل سكونت: اصفهان
ارسال شده در: چهارشنبه، 6 دي ماه ، 1391 19:14:33 موضوع مطلب:
مهندسین!!!!!!
کسی پسورد این نرم افزار رو دار؟؟؟؟؟؟؟ قرار بده ثواب داره. علاقه مندای بیشتری یادش میگیرن.
ممنون _________________ دست در دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد